Zašto montažne hale?

Montažne hale se odlikuju povoljnom cenom, brzom montažom i malim troškovima održavanja. U zavisnosti od potreba investitora hale se oblažu limom ili panelima.

Prednosti montažnih hala su:
• brza ekološka izgradnja objekta s minimalnim narušavanjem životne sredine;
• laka adaptacija na postojeće stanje (prilagođavanje novoj funkciji);
• lako održavanje i dugi vek trajanja;
• mogućnost demontaže i premeštanja;
• laka mogućnost naknadne nadogradnje;
• mogućnost kombinovanja različitih materijala;
• materijal pogodan za recikliranje koji ne opterećuje životnu sredinu.

Montažne industrijske hale

Stečenim iskustvom na području proizvodnje i montaže čeličnih konstrukcija, naša kompanija u svojoj ponudi nudi široku paletu usluga vezanih uz montažu industrijskih hala prilagođenih željama investitora. Montažom novih i nadogradnjom postojećih industrijskih hala, osiguravamo prostor statičke stabilnosti te ga oblikujemo prema specifičnim potrebama investitora pri čemu garantujemo kvalitetom.

Montažne hale
Montažne industrijske hale
Montažne poljoprivredne hale

Poljoprivredni objekti su zbog svoje namene kategorija koja zahteva vrlo precizan dizajn, brzu montažu i visok kvalitet. Čelične konstrukcije su se pokazale kao bolje rešenje od zidanih hala te su daleko prihvatljivije po ceni. Udruženi domaćini nude proizvodnju i montažu visoko kvalitetnih poljoprivrednih objekata što uključuje nadstrešnice, podne silose, ostave, štale, hangare i mnoge druge konstrukcije.

Montažne hale
Montažne poljoprivredne hale
Montažne hale raznih namena

U slučaju potrebe za halom specifične namene, stojimo Vam na raspolaganju. Svojim predlozima i idejama možemo pomoći u konstruisanju i vizualizaciji hale prema vašoj želji. U mogućnosti smo proizvesti i montirati montažne hale raznih oblika i dimenzija.

Montažne hale
Montažne hale raznih namena

Za sve vaše upite i zahteve budite slobodni i kontaktirajte nas.