Zašto montažne nadstrešnice?

Montažne nadstrešnice se odlikuju povoljnom cenom i brzom montažom, a zbog tehnologije proizvodnje visokim kvalitetom i malim troškovima održavanja. Nadstrešnice će svojom funkcijom produžiti radni vek Vaših mašina, kvalitet robe ili Vas zaštiti od raznih vremenskih uslova. Dugoročno gledajući ulaganje u izgradnju montažnih nadstrešnice će se pokazati kao isplativa investicija.

Neke od prednosti montažnih nadstrešnica od čelika su:
• moguća potpuna fabrička izrada elemenata;

• brza ekološka izgradnja objekta s minimalnim narušavanjem životne okoline;
• laka adaptacija na postojeće stanje (prilagođavanje novoj funkciji);
• lako održavanje i dugi vek trajanja;
• mogućnost demontaže i premeštanja;
• laka mogućnost naknadne nadogradnje;
• mogućnost kombinovanja različitih materijala;
• materijal pogodan za recikliranje koji ne opterećuje životnu sredinu.

Nadstrešnice na poslovnim objektima

Stečenim iskustvom na području proizvodnje i montaže čeličnih konstrukcija, naša kompanija u svojoj ponudi nudi široku paletu usluga vezanih uz proizvodnju i montažu nadstrešnica na poslovnim objektima prilagođenim željama investitora. Montažom novih i nadogradnjom postojećih nadstrešnica na poslovnim objektima osiguravamo prostor zaštićen od vremeskih nepogoda te ga oblikujemo prema specifičnim potrebama investitora pri čemu garantujemo kvalitetom.

Montažne nadstrešnice
Montažne nadstrešnice za poslovne objekte
Poljoprivredne nadstrešnice

Čelične konstrukcije su se pokazale kao bolje zaštitno rešenje od zidanih ili drvenih nadstrešnica te su daleko prihvatljivije po ceni. Nudimo proizvodnju i montažu visoko kvalitetnih poljoprivrednih objekata koji mogu služiti kao zaštita od vremenskih nepogoda za poljoprivredne mašine i priključke, ali i za stoku, ratarske proizvode i ostale proizvode vezane uz poljoprivredu. Visoke kriterijume koji proizlaze iz svrhe korišćenja nadstrešnica zadovoljavamo dosadašnjim iskustvom u montaži i proizvodnji na tom području.

Montažne nadstrešnice
Nadstrešnice za poljoprivredna gazdinstva
Nadstrešnice raznih namena

U slučaju potrebe za nadstrešnicama specifične namene, stojimo vam na raspolaganju. Svojim predlozima i idejama možemo pomoći u konstruisanju i vizualizaciji nadstrešnice prema vašoj želji. U mogućnosti smo proizvesti i montirati razne oblike i dimenzije nadstrešnica za posebne namene i nudimo rešenja koja uključuju čelične konstrukcije u kombinaciji sa drugim materijalima.

Montažne nadstrešnice
Nadstrešnice raznih namena

Za sve vaše upite i zahteve budite slobodni i kontaktirajte nas.